vrijdag 9 januari 2015

#woonwerkverkeer

Al een paar jaar fiets ik een paar keer per week tussen Leiden en Zoetermeer. Eenmaal buiten de stad geniet ik elke ochtend en middag van de prachtigste vergezichten. Wat is het Groene Hart mooi. En wat jammer dat niet iedereen de auto laat staan en op de fiets stapt om hiervan te genieten.
Natuurlijk snap ik ook best dat veel mensen de auto nodig hebben voor hun werk en dat niet iedereen behoefte heeft aan twee workouts van 15 km per dag. Maar de plaatjes zijn te mooi om niet gezien te worden. 
Daarom ben ik vorig jaar gestart om elke dag dat ik fiets een foto te maken en te delen. Via instagram, facebook en twitter zijn ze te zien onder de titel: #woonwerkverkeer. Inmiddels al best een hele lijst. En ik krijg ook veel verraste en blije reacties. "Wat mooi", "schitterend", "waar is dat?".  Er is zelfs al iemand mee gaan doen met #woonwerkverkeer.
Laatst vroeg iemand of ze ook in boekvorm gaan verschijnen. Wie weet. Ik denk erover na. Voor nu kan je ze bekijken op: www.facebook.com/creatievekatalysator en op twitter en instagram: fris_groen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten