zondag 3 maart 2013

Spannende tijden

Soms als je denkt wat gaat dit jaar ons brengen, gebeurt er opeens heel veel tegelijk. Het jaar is nog maar twee maanden oud en ik heb het gevoel dat we al halverwege zijn. Gelukkig zat er nog een wintersport tussen om even bij te komen.
Eerst haalde ik met Simone van Olst een opdracht binnen om voor een jaar lang een cultureel programma voor winkelcentrum de Stevensbloem te organiseren. De laatste (financiƫle) details moeten nog worden beslecht, maar ik ben wel echt voor mijzelf begonnen nu. Inclusief KVK nummer en btw nummer.
Bijkomende actie is dat we een nieuwe penningmeester voor KunstCollectief de mors hebben gevonden. Dat scheelt weer een taak en dus tijd voor iets nieuws. Deze maand doe ik mee aan 'de maand' van de Paul van Vliet academie. Een maand lang graast kleinkunstlessen. Gisteren zijn we begonnen en het was meteen al geslaagd. Veel geleerd en nog veel te leren. En 30 maart een afsluitende mini voorstelling.
En donderdag heb ik de peer2peer training van de curious network afgesloten met caching door een asielzoeker. Heel bijzonder. Nu proberen om het creatief proces ook in Zoetermeer ingebed te krijgen!
Als toegift nog een foto van de beelden van cursisten van atelier de mors die vandaag te zien waren bij het open atelier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten