zondag 25 maart 2012

het gaat maar door...

Het gaat maar door. Op 11 maart hadden we een succesvol tweede open podium de mors. Ook hebben we een gezamenlijk schilderij gemaakt voor Morslevend gaat OPEN. En als klap op de vuurpijl vandaag nog een filmpje geschoten voor de grote afsluiting van onze periode bij OPEN - makers aan de markt.

Het tweede open podium de mors was een succes met onder andere optredens van Sarah Laure en het cabaretduo 2vliegen. Een deelnemer kwam zelfs uit Amsterdam om hier meer podiummeters te maken. De avond stond weer onder de vakkundige leiding van John Schleipen. Al met al weer een gezellige, afwisselende avond met leuke optredens. De aanmeldingen voor het volgende open podium op 11 mei stromen weer binnen en dat beloofd ook een mooie avond te worden.


Op 17 maart hebben een gezamenlijk schilderij gemaakt uit verschillende doeken. De opzet was van mijn hand en we hebben het gezamenlijk kleur gegeven. Zo onstond een mooi eind resultaat.


En vandaag dan ook nog een filmpje geschoten voor het feestje van OPEN | makers aan de markt. Coen van der Geest slaat nu aan het edditten, dus het is spannend wat het gaat worden. Als het slaagd volgt natuurlijk een proeve op de blog. Nu alleen nog even mijn verhaal afschrijven voor aanstaande zaterdag....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten