woensdag 19 oktober 2011

BLIJ, BLIJER, BLIJST

Zo, de laatste foto's van BLIJ van MIJ zijn vandaag de deur uit gegaan. Ik ben benieuwd of we nog blije reacties krijgen op onze site www.morslevend.nl.
Na de twee succesvolle try-outs gaan we het nu echt goed aanpakken. We willen het concept zo uitwerken dat anderen er op andere plekken ook mee aan de slag kunnen. Eerst maar met een camera en een formulier, maar met een beetje fantasie kunnen we een app maken voor Ipad of andere tablet. Dan kan de foto meteen gekoppeld worden aan gegevens.
Dus als er iemand handig is en zich wil inzetten voor het goede doel? We zoeken ook nog mensen die willen helpen het idee uit te werken en handzaam te maken voor anderen. En natuurlijk mensen die willen helpen met de uitvoering.
Als het Glazen Huis in december in Leiden komt, is de echte premiere van BLIJ van MIJ. Dan kunnen we én mensen blij maken met een foto én geld inzamelen voor het glazen huis met het Urban Knitting project van Kunst Collectief de Mors. Als je daar niet blij van wordt, dan weet ik het ook niet meer.

En als afsluiter nog een link naar de blog van Simone van Olst met foto's van de ingepakte brug bij de Robijnhof, een actie van deze week: http://simonevanolst.blogspot.com/2011/10/fotos-van-onze-nieuwste-breitag-voor.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten